Продукти
Марки [+] виж продукти

Програма "Отслабване"

  • Марка: Royal Pinky Tea

Програмата ни за Отслабване е изключително подходяща за хора, които искат да стопят излишните мазнини в областа на корема и бедрата, като в същото време пречистят своят организъм и редуцират значително апетитът си за сладки и мазни храни.

Комбинацията от ароматният и безпощаден към мазнините Slim Tea със ефективният убиец на апетита Appetite Stopper, ще Ви остави шокирани от резултатите, които ще постигнете само чрез 100 % натурални съставки. 

Двумесечната ни програма за отслабване се състои в няколко стъпки:

> АПЕТИТЪТ ОТСЛАБВА/УБИЕЦ НА АПЕТИТ – Правилно подбраните билки с най-високо качество могат да ти помогнат най-сетне да овладееш честите пристъпи на глад през деня. За да създадем нашия чай, ние използвахме точно тази комбинация от билки – РОЙБОС, ВЪРБИНКА, КАРДАМОН, ЛУКРЕЦИЯ, ДЖИНДЖИФИЛ, БИЛКА ЧИСТЕЦ, ЙЕРБА МАТЕ и ИТАЛИАНСКИ КОПЪР са най-добрият ти приятел в борбата с вълчия глад! Желанието ти за мазни храни намалява осезаемо.

> МАЗНИНИТЕ СА БЛОКИРАНИ/ФЕТ БЛОКЕР – ускорява метаболизма и помага на тялото ти да гори мазнините много по-бързо от обичайното. Съдържа ПУ-ЕР, СЛЪНЧОГЛЕДОВО ЦВЕТЕ, МЕТЛИЧИНА, КОРА ОТ ПОРТОКАЛ, СУШЕНА МЕНТА, КОРЕН ОТ ДЖИНДЖИФИЛ и ЗЕЛЕН ЧАЙ – това са билките, за които бе доказано, че оказват най-благотворно въздействие върху метаболизма и енергичността.Тестовете проведени от множество лаборатории в Европа и Америка потвърдиха, че именно тези няколко натурални съставки помагат на организма сам да започне да гори натрупаните мазнини със скоростен темп.

 

 Потиска апетита и създава усещане за ситост

 Регулира теглото и ускорява изгарянето на телесни мазнини

 Ускорява метаболизма

 Мощно средство в преодоляването на хронична умора, емоционални разстройства и депресии

 Подпомага обмяната на веществата

 Енергизира, пречиства и стимулира мозъчната дейност

 

Продължителност на Програмата: 2 месеца

Съдържание в Програмата: 1 опаковка Appetite Stopper x 150 гр. + 2 опаковки Slim Tea x 150 гр.

Препоръчителен Прием: Започнете с Appetite Stopper, дневна доза - 15 грама (два пълни дозатора) разтворени в 1 литър вода. Оставете чая да се запари за 6-7 минути и след това се пресипва в бутилка. От нея можеш да пиеш цял ден. Идеята е, да се отпиват по една-две глътки всеки път, когато се усети лек глад. След като изпиете и последната доза от Appetite Stopper, продължете със Slim Tea - дневна доза 2 пъти по 3 грама (половин дозатор) разтворени в 250-300 мл. вода. Оставете чая да се запари за 3-5 минути и консумирайте с удоволствие. Можете да подсладите своят чай с мед.

Резултати от Програмата: Ускорява метаболизма, Потиска апетита и създава усещане за ситост, Повишава нивата на енергия, Регулира теглото и забързва изгарянето на телесни мазнини в проблемните области на тялото, Загуба на мазнини до 9 кг.

102,99 лв. 94,99 лв.
loading... Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 94,99 лв.
Моля, изберете:

Подобни продукти

% Ново Slim Tea - чай за отслабване
42,99 лв.
34,99 лв.
% Ново Clear Skin Tea - чай за чиста кожа
42,99 лв.
34,99 лв.
% Ново Detox Tea - чай за детокс
42,99 лв.
34,99 лв.
% Ново Burn Baby Burn 1-ва седмица
32,99 лв.
24,99 лв.