Продукти
Марки [+] виж продукти

Програма "Грижа за кожата"

  • Марка: Royal Pinky Tea

Градският живот е практичен, вълнуващ и пълен с възможности. Но е и истинско предизвикателство за твоята кожа! С новата ни програма - Clear Skin ще дариш кожата си с точно това, от което се нуждае.

Колкото и вълнуващ да е градският живот, той може да бъде стресиращ за кожата ти: 

  • Кожата ти страда видимо от повечето изгорелите газове, прахообразните частици и замърсяванията на околната среда. 
  • Естественият защитен механизъм на кожата може да отслабне. 
  • Кожата ти се изсушава по-бързо. 
  • Признаците на стареене могат да се появят преждевременно. 

Ето затова създадохме Програмата за грижа за кожата Royal Pinky Tea - Clear Skin. Нашата първа програма, която осигурява допълнителна доза защита срещу неблагоприятните влияния на градския живот. С Лавандула, Ракитник, Анасон, Лайка, Италиански копър, Сушена Мента, Корен от Джинджифил, Върбинка, Билка Чистец и още над 20 билки и антиоксиданти в състава си, продуктите даряват кожата с 48ч. хидратация, елиминират стресовите фактори и подпомагат защитата ѝ от вредните външни влияния.

Никога досега не е създавана формула за изчистване и хидратиране на кожата изцяло от 100 % натурална билкова програма, още една от иновациите, които Royal Pinky Tea Ви предлага. А резултатът е свежа и здрава кожа! 

 

 Почистване на кожата в дълбочина

 Пречиства от токсини

 Мигновенна хидратация

 Мощен антисептик

 Интензивен детокс

 Свежа и здрава кожа

 

Продължителност на Програмата: 2 месеца

Съдържание в Програмата: 1 опаковка Appetite Stopper x 150 гр. + 1 опаковка Detox Tea x 150 гр. + 2 опаковки Clear Skin x 150 гр.

Препоръчителен Прием: Започнете с Appetite Stopper, дневна доза - 15 грама (два пълни дозатора) разтворени в 1 литър вода. Оставете чая да се запари за 6-7 минути и след това се пресипва в бутилка. От нея можеш да пиеш цял ден. Идеята е, да се отпиват по една-две глътки всеки път, когато се усети лек глад. След като изпиете и последната доза от Appetite Stopper, продължете със Detox Tea - дневна доза 3 пъти по 4 грама (половин дозатор с връхче) разтворени в 250-300 мл. вода. Оставете чая да се запари за 3-4 минути и консумирайте с удоволствие. Завършете Програмата с Clear Skin - дневен прием 3 пъти по 3 грама (половин дозатор) разтворени в 250-300 мл. вода. Можете да подсладите своят чай с мед.

Резултати от Програмата: Мигновенна Хидратация, Почистване на кожата в дълбочина, Интензивен детокс, Мощен антисептик, Свежа и Здрава кожа!

142,99 лв. 129,99 лв.
loading... Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 129,99 лв.
Моля, изберете:

Подобни продукти

% Ново Slim Tea - чай за отслабване
42,99 лв.
34,99 лв.
% Ново Clear Skin Tea - чай за чиста кожа
42,99 лв.
34,99 лв.
% Ново Detox Tea - чай за детокс
42,99 лв.
34,99 лв.
% Ново Burn Baby Burn 1-ва седмица
32,99 лв.
24,99 лв.