Продукти
Марки [+] виж продукти

Програма "Детоксикация"

  • Марка: Royal Pinky Tea

Да изчистиш тялото си от натрупаните токсини само и единствено с помощта на 100% билкова програма досега изглеждаше като непостижима цел. Днес обаче нещата са различни благодарение на програмата Royal Pinky Tea Detox, която ти позволява по естествен начин да се справиш с подуването в корема, да прочистиш организма си чрез пълен детокс на цялото тяло и да промениш фигурата си.

Детоксикиращата ни програма, прави възможно изхвърлянето на всички токсини и отрови, трупани и задържани в организма ти с години. По този начин неимоверно се подобрява функцията на храносмилателната система, а за прочистеното от токсини тяло загубата на тегло е лесна задача, не непосилно бреме. 

> ТЯЛОТО Е ПРОЧИСТЕНО ОТ ТОКСИНИТЕ – благодарение на уникалната комбинация от активни съставки, Royal Pinky Tea Detox притежава способността едновременно да регулира теглото и да извежда токсините от тялото. Това се дължи на уникалните билки ЧИСТЕЦ и МЕТЛИЧИНА, които са най-доброто средство в борбата с токсините и свободните радикали в организма ти.

> АПЕТИТЪТ ОТСЛАБВА/УБИЕЦ НА АПЕТИТ – Правилно подбраните билки с най-високо качество могат да ти помогнат най-сетне да овладееш честите пристъпи на глад през деня. За да създадем нашия чай, ние използвахме точно тази комбинация от билки – СУШЕНА МЕНТА, ЙЕРБА МАТЕ и ЛИСТЕНЦАТА ОТ РОЗА са най-добрият ти приятел в борбата с вълчия глад! Желанието ти за мазни храни намалява осезаемо.

> ВКУСЪТ Е СТРАХОТЕН - Вкусът на ЛИОФИЛИЗИРАНИ ПЛОДОВЕ ОТ МАНГО, ПАПАЯ И СТАФИДИ, съчетани с билката ЛИМОНЕНА ТРЕВА, носи наслада, която нито един сходен продукт не е постигнал досега.

 

 Увеличава енергията и намалява нивата на стрес

 Мощно средство в преодоляването на хронична умора, емоционални разстройства и депресии

 Намалява подуването в корема

 Отстранява отровите

 Подобрява функцията на храносмилателната система

 

Продължителност на Програмата: 2 месеца

Съдържание в Програмата: 3 опаковки Detox Tea x 150 гр.

Препоръчителен Прием: 2 пъти дневно по 4 грама (половин дозатор с връхче) разтворени в 250-300 мл. вода. Оставете чая да се запари за 3-4 минути и консумирайте с удоволствие. Можете да подсладите с мед.

Резултати от Програмата: Пречиства органите от токсини, Подобрява функциите на храносмилателната система, Намалява подуването в корема, Мощно средство в преодоляването на хронична умора, емоционални разстройства и депресии.

102,99 лв. 94,99 лв.
loading... Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 94,99 лв.
Моля, изберете:

Подобни продукти

% Ново Slim Tea - чай за отслабване
42,99 лв.
34,99 лв.
% Ново Clear Skin Tea - чай за чиста кожа
42,99 лв.
34,99 лв.
% Ново Detox Tea - чай за детокс
42,99 лв.
34,99 лв.
% Ново Burn Baby Burn 1-ва седмица
32,99 лв.
24,99 лв.