Продукти
Марки [+] виж продукти

Revuele MEZODERM - Дневен крем

  • Марка: REVUELE

Ревюел MEZODERM Дневен крем

Професионален възстановяващ крем за лице, специално предназначен за използване през деня, идеален като основа под грим, коригиращ бръчките.

 

  • Средството съдържа комплекса  COVA B TROX от активен морски магнезийекстракт от водораслиполизахариди, корен от цикория и малтоза. Този състав поддържа непрекъснатото обновяване на кожата на клетъчно ниво, нейната регенерация и бързото и възстановяване, подхранването на клетките на дермата. Извършва се релаксация на мускулите и блокиране на бръчки, без корекция на обичайното изражение на лицето.

 

  • Изокверцетин (мощен антиоксидант, извлечен от растителни суровини) в състава на средството притежава капиляро-защитно действие, осигурява защита на кръвоносните съдове и увеличава тяхната еластичност, спира оточния синдром, влияе положително на микроциркулацията в тъканите.

 

Ден след ден бръчки на лицето се изтриват, дълбоките бръчките значително намаляват, кожата придобива обем, става по-еластична, гладка. С употребата на средството, кожата Ви ще изглежда значително по-млада, съхранявайки неповторимата индивидуалност на изражението на лицето.

Употреба: да се нанесе с нежни масажни движения всяка сутрин, върху почистена кожа на лицето и шията, като се избягва областта около очите. Дайте на крема да попие в течение 10 мин., след това можете да нанесете грим. Препоръчителен курс на употреба – от 4-ри седмици.

Видимият ефект на въздействието на средството се забелязва още след първото му използване. За постигането на максимален резултат на възстановяване на кожата на лицето се препоръчва да се използва съвместно с Нощния Експрес-СерумМатрикс-Гел за околоочния контур и Ензим-Мляко за отстраняване на грим от серията MezoDerm.

Продуктите MezoDerm не съдържат усилватели, способни да променят структурата на ДНК. Така че пептидите, проникващи под кожата, не повреждат и не променят нейната първоначална структура.  Не съдържа съставки от животински произход, както и генетично модифицирани продукти.

 

Обем: 50 мл

11,90 лв.
loading... Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 11,90 лв.
Моля, изберете: