Продукти
Марки [+] виж продукти

Revuele KERATIN+ Балсам за коса за възстановяване

  • Марка: REVUELE

Revuele КЕРАТИН+ Балсам за коса „Възстановяване, блясък и сияние“

  • Балсамът е предназначен за грижата на чупливи, тънки, дехидратирани коси с цъфтящи краища. Възстановителния балсам придава сияен блясък, гладкост, пищност и мекота на сухите увредени коси. Биотинът и Д-Пантенола в състава на балсама допринасят за интензивно подхранване, формират оптимален pH-баланс на кожата на главата и неутрализират действието на твърда водопроводна вода.

 

  • Интензивният комплекс KERATRIX® (Испания) представлява подсилена формула от биоактивни компоненти. Комплексът осигурява оптимално ниво на защита на проблемните области на кожата на главата и косата по цялата дължина, повредени от химически и природни фактори. Аргининът и кератина регенерират структурата на косъма, като предотвратява нацепването на връхчетата, подобряват еластичността и стегнатостта.

 

  • Кондициониращото средство на базата на аргинин, деликатно изглажда косата, без да уврежда повърхностния слой и обгръща всеки косъм в защитна мантия. Балсамът активно укрепва косата с хранителни вещества, увеличава диаметъра – ламиниращ ефект. Има антистатичен ефект, осигурява лесното разресване.

 

Обем: 200 мл

10,90 лв.
loading... Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 10,90 лв.
Моля, изберете: