Продукти
Марки [+] виж продукти

Revuele "Hydralift Hyaluron" Gift Set №1

 • Марка: REVUELE

Revuele "Hydralift Hyaluron" №1

В комплекта: дневен крем за лице 50мл+нощен крем за лице 50ml+крем за ръце 50мл.

 • Активни съставки:
  Хиалуроновата киселина стимулират активността на фиброобластите, предотвратяват загубата на жизненоважната влага и и предпазва от негативните фактори на околната среда.
  Зехтинът интензивно омекотява дълбоките слоеве на епидермиса.
  Термалната вода премахва зачервявания, раздразнения, чувството за дискомфорт, повишава естествените защитни свойства на кожата.

 

 • Лифтинг крем на базата на чиста хиалуронова киселина разработен специално за интензивно подхранване и подмладяване на кожата на лицето. Средството осигурява незабавно хидратиране и лифтинг на повърхностните слоеве на епидермиса, възстановяване на водно-електролитния баланс на кожата на клетъчно ниво и видима редукция на дълбоките бръчки.

 

 • Активно овлажняващо средство на базата на чиста  хиалуронова киселина предназначено за интензивно подхранване, омекотяване, защита на кожата на ръцете и ноктите. Предназначен за ежедневна употреба, подходящ за всички типове кожа. Крем предотвратява неравномерната пигментация, липсата на гладкост и възрастовите промени на цвета на кожата, въздейства върху проблемните сухи участъци.

 

 • Интензивно хидратиращ крем на базата на чиста хиалуронова киселина специално разработен за интензивно подхранване и подмладяване на кожата на лицето. Докато кожата се намира в спокойно и разслабено състояние по време на сън, средството спомага за дълбокото възстановяване на водно-електролитния баланс на клетъчно ниво и видимата редукция на бръчки.
19,90 лв. 12,93 лв.
loading... Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 12,93 лв.
Моля, изберете: