Продукти
Марки [+] виж продукти

Revuele Extra Volume - Маска за коса

  • Марка: REVUELE

Revuele Маска за коса Extra Volume

Маска за обем

 

  • Аминокиселините имат висока способност да задържат влагата, благодарение на което предпазват и подхранват по цялата дължина слабата коса, заздравяват корените, регулират обмяната на веществата в космените фоликули, предотвратяват косопада и активизират растежа. Косата е изградена над 60 % от протеин, съдържащ аминокиселини, поради което те не само че подобряват състоянието на увредената коса чрез запълване на структурата й, но и спомагат за проникването на полезните вещества вътре в косъма.

 

  • D-Panthenol спомага за интензивното подхранване, оптимизира pH-баланса на кожата на главата и неутрализира действието на твърдата чешмяна вода. Изпълнява функцията на хидратиращ агент, който стимулира циркулацията на кръвта и допринася за по-доброто насищане на косата с хранителни вещества.

 

  • Baicapil Сomplex® – благодарение на специфичния метод на извличане, комплексът подсилва ефекта от въздействието на компонентите, като количеството извлечени вещества достига 25%. В резултат на това се нормализира работата на космената луковица, преустановява се косопадът и се стимулира растежът на нова коса, кожата на главата се тонизира и е защитена от вредното въздействие на външните фактори.

 

Обем: 500 мл

 
11,90 лв. 7,14 лв.
loading... Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 7,14 лв.
Моля, изберете: