Продукти
Марки [+] виж продукти

Revuele Color Gloss & Protect - Маска за коса

  • Марка: REVUELE

Revuele Маска за коса Color Gloss&Protect

Маска за защита на цвета и блясък на косата

 
  • Течната коприна е копринен пептид или хидролизиран копринен протеин, получен чрез хидролиза с алкални основи на копринени влакна, произведени от копринени буби. Този повърхностно-активен компонент прониква в дълбоките слоеве на кожата на главата, като я подхранва и хидратира. Течната коприна може да образува тънък слой на повърхността на косъма, като подобрява външния вид на косата, дарявайки я със сияние и ярък интензивен блясък и предпазвайки я от вредните въздействия на околната среда.

 

  • 3D-силиконите са „експерт в обема и блясъка“, те подхранват косъма отвътре и отвън, правят косата гладка, еластична и блестяща, предотвратяват начупването. Косата получава надеждна защита срещу негативните фактори на околната среда, срещу агресивните поддържащи процедури, включително и срещу увреждане при топлинно третиране. Те улесняват разресването, не правят косата тежка, увредените участъци се запечатват и изглаждат, възстановяват нарушената структура на косата.

 

  • Креатинът запълва увредените участъци на косъма. Той спомага за разтварянето на люспите на косъма, като прониква дълбоко в неговата структура и запълва порестите участъци.

 

Обем: 500 мл

11,90 лв.
loading... Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 11,90 лв.
Моля, изберете: