Продукти
Марки [+] виж продукти

Revuele Bioactive skin care RETINOL & PEPTIDES Скулптуриращ крем

  • Марка: REVUELE

Ревюел Bioactive skin care RETINOL & PEPTIDES Скулптуриращ крем за V-образен контур на лицето

Пептидноретиновият комплекс в крема от тази серия има ефективно подмладяващо действие: стимулира регенерирането на фитобластите (клетките на кожните тъкани), подобрява кръвообращението, процесите на микроциркулацията и производството на колагена. В резултат се постига оздравяване и лифтинг, гарантира се подобряване на текстурата, тена на лицето и се запазва влагата в кожата. Кремът е с изразен моментален ефект на ревитализиране без поставянето на инжекции.

 

 

  • Пептидите имат дълбоко биологично действие, съдействат за произвеждането на собствен колаген и еластин, увеличават плътността на кожата. Te обновяват структурата на кожата, като попълват повредените и засегнати места, като резултатът е видим лифтинг ефект. Синергията на тези съставки увеличават процесите на регенериране на клетките в епидермиса, стимулирайки запазването на еластичността и правейки кожата по-стегната. 

 

  • Ретинолът е по-познат като витамин А и кожата има нужда от него. Той е един от най-мощните елементи за обновяване и рестартиране на синтезиса на коцата и е отговорен за дълбоко възстановяване и коригиране на белезите на стареене. Ретинолът спомага за премахването на пигментни петна, изравнява тена, засилва процесите на обмен в дермо-епидермалните съединения и кожата ви изглежда свежа и обновена. Изглажда микрорелефа на кожата, намалява дълбочината на бръчките и забавя процесите на възникване на нови. Формата на витамин А, която е използвана в тази серия продукти е най-безвредната, сред всички съществуващи версии на съставката. 

 

 

За постигането на максимален резултат се препоръчва употреба в комбинация с други продукти от козметичната серия RETINOL & PEPTIDES: почистващ продукт, маска, буустър, околоочен контур и нощен крем.

 

Обем: 50 мл

12,90 лв.
loading... Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 12,90 лв.
Моля, изберете: