Продукти
Марки [+] виж продукти

Revuele Bioactive skin care RETINOL+PEPTIDES Крем-коректор

  • Марка: REVUELE

Ревюел Bioactive skin care RETINOL+PEPTIDES Интензивен крем-коректор за контура на очите

Високоефективен, предотвратяващ стареенето крем, който прави значително по-слабо видими дълбоките бръчки, предизвикани от годините и сухата кожа. Особено ефективен е в проблемните зони, като околоочния контур. Съдържа ретинолов комплекс в най-въздействащата форма на ретиналдехид, пробужда естествените сили на кожата в борбата ѝ с бръчките и съдейства тя да изглежда по-плътна и млада. Природните пептиди възстановяват вътрешно структурата на кожата, обновяват дермалния матрикс, стимулират възпроизвеждането на необходимите белтъчини и някои други вещества, които помагат за поддържането на кожата на клепачите в оптимално състояние. Кожата е чувствително по-стегната, обновена и гладка. Погледът ви придобива младежки блясък.

 

  • Пептидите имат дълбоко биологично действие, съдействат за произвеждането на собствен колаген и еластин, увеличават плътността на кожата. Te обновяват структурата на кожата, като попълват повредените и засегнати места, като резултатът е видим лифтинг ефект. Синергията на тези съставки увеличават процесите на регенериране на клетките в епидермиса, стимулирайки запазването на еластичността и правейки кожата по-стегната. 

 

  • Ретинолът е по-познат като витамин А и кожата има нужда от него. Той е един от най-мощните елементи за обновяване и рестартиране на синтезиса на коцата и е отговорен за дълбоко възстановяване и коригиране на белезите на стареене. Ретинолът спомага за премахването на пигментни петна, изравнява тена, засилва процесите на обмен в дермо-епидермалните съединения и кожата ви изглежда свежа и обновена. Изглажда микрорелефа на кожата, намалява дълбочината на бръчките и забавя процесите на възникване на нови. Формата на витамин А, която е използвана в тази серия продукти е най-безвредната, сред всички съществуващи версии на съставката. 

 

 

За постигането на максимален резултат се препоръчва употреба в комбинация с други продукти от козметичната серия RETINOL & PEPTIDES: почистващ продукт, дневен крем, буустър, маска и нощен крем.

 

Обем: 25 мл

13,90 лв.
loading... Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 13,90 лв.
Моля, изберете: