Продукти
Марки [+] виж продукти

Revuele Bioactive skin care COLLAGEN & ELASTIN Нощен крем

  • Марка: REVUELE

Ревюел Bioactive skin care COLLAGEN & ELASTIN Нощен крем за повдигане на контура на лицето

Предотвратява преждевременното разрушаване на влакната колаген и остаряването на кожата, стимулира регенерирането на клетките, произвеждането на колаген и еластин.

  • Кремът е обогатен с липосоми, съдържащи коензими, за които е доказано, че са сред най-ефективно действащите ферменти, възпрепятстващи стареенето. След като стигнат до дълбоките епидермални слоеве, те се включват във възпирането на процесите, водещи до повяхване на кожата, съдействат за регенерирането ѝ, за овлажняването и за премахването на мрежата от дребни бръчици, които се появяват след 30-те и са един от първите признаци на стареене.

Кремът е максимално ефективен при използване през нощта, когато кожата е най-възприемчива към активните съставки, а и когато протича по-голямата част от процесите на възстановяване и регенерация.

 

Разпадът на колагена значително се увеличава след навършването на 35-40 годишна възраст и е пряко свързан с естествените състаряващи фактори, макар че храната и вредното влияние на околната среда в различна степен също са включени в процеса. Взимането на мерки за стимулиране производството на колаген и ограничаването на разпада му е важно за поддържането на здравословен баланс на колагена в стареещата кожа. Набавянето на колаген и от козметика е важно за да се поддържа еластичността на кожата. Растителните фосфолипиди са единствените органични съединения, които не само изглаждат повърхността на кожата, като запълват бръчките, но подпомагат регенерирането на тъкани и структури на кожата.

 

За постигането на максимален резултат се препоръчва употреба в комбинация с други продукти от козметичната серия COLLAGEN + ELASTIN: мицеларно мляко, дневен крем-филър, микро-серум, околоочен филър, маска.

 

Обем: 50 мл

 
12,90 лв.
loading... Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 12,90 лв.
Моля, изберете: