Продукти
Марки [+] виж продукти

Revuele "Age Revive" Gift Set

  • Марка: REVUELE

Revuele "Age Revive" Gift Set

Състав на комплекта: дневен крем-концентрат за лице 50мл + нощен крем-концентрат за лице 50ml + крем за ръце 50мл

  • Дневен крем-концентрат за лице:

Силно концентриран крем-лифтинг с продължително действие е разработен специално за кожа, която се нуждае от цялостна грижа в борбата със загубата на еластичност и бръчките. Поради съдържането си на Коензим Q10, средството спомага за подобряване на релефа на кожата, забавяне на процеса на изсушаване, изглаждане на съществуващите бръчки и предотвратяване появата на нови. Кремът е източник на протеин и колаген за оптимална хидратация на кожата, регенерация на клетките и укрепването на хидро-липидния слой.

  • Нощен крем-концентрат за лице:

Нощният крем с висока концентрация е разработен специално за борба с признаците на стареене, сухота, изсушаване, умора и отпуснатост на кожата. Средството стимулира дълбокото клетъчно възстановяване и видимата редукция на бръчки, докато кожата се намира в спокойно разслабено състояние по време на сън

  • Крем за ръце:

Подхранващо средство с висока концентрация е разработено специално за интензивно хидратиране, омекотяване, защита на кожата на ръцете и ноктите. Кремът притежава мощна анти-ейдж формула, която действа на проблемните сухи участъци на кожата на клетъчно ниво, възстановява ги отвътре, премахва неравностите и поддържа естественото ниво на влага.

19,90 лв.
loading... Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 19,90 лв.
Моля, изберете: