Продукти
Марки [+] виж продукти

Revuele 3D Черна маска с про-колаген

  • Марка: REVUELE

Ревюел 3D Черна маска с активен въглен и про-колаген

 

  • Активният въглен е в основата на формулите на черните маски с отлепване, като той има специфични подсилени абсорбиращи свойства. Когато отлепвате маската с нея ефикасно пада всякаква мръсотия от лицето, премахва черните точки и свива порите, като прави кожата чиста и със здравословен вид. В същото време въгленът подхранва клетките с минерали и микроелементи и носи чувството за свежест и жизненост на кожата.

 

  • Про-колагенът е един от основните структурни протеини в организма, предизвиквайки кожата да произвежда собствен колаген. Допринася за контролирането влажността на кожата, стяга я и забавя процеса на стареене. Подобрявайки дишането на клетките, Про-колагенът помага на кожата на запази своята красота и младост. Той подпомага имунитета, увеличава микроциркулацията и помага на кожата да се изчисти от токсини и замърсявания. В резултат тенът на лицето се изравнява, а бръчките се изглаждат и намаляват.

 

  • Витамин С е активиращ агент в енергийните процеси на клетките. Той помага за елиминирането на умората на придава натурално сияние на кожата.

 

Екстрактите от лимон и джинджифил добринасят за цялостното тонизиране и заздравяване на клетките на кожата, ускоряват метаболитните процеси и процеса на регенерация.

 

Препоръчан начин на употреба:

- 3 пъти седмично, ако имате силно разширени пори, много черни точки или кожата ви изглежда вяла и уморена

- 2 пъти седмично за нормално разширени пори и малко количество черни точки

- 1 седмично за грижа и поддържане на натурално сияеща кожа

 

Обем: 80 мл

10,90 лв. 6,54 лв.
loading... Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 6,54 лв.
Моля, изберете: