Продукти
Марки [+] виж продукти

Pirin Dream Complex

PIRIN DREAM COMPLEX - ЗА МЛАДА И СИЯЙНА КОЖА С ЯБЪЛКОВИ СТВОЛОВИ КЛЕТКИ

Кожата ни непрестанно се обновява, като повърхностните вроговени клетки се заместват от нови, родени в дълбоките слоеве на кожата. За да не спира този процес, е необходимо наличието на 
клетки, способни да се делят непрекъснато. Те се наричат стволови и са едва 2-7% от клетките в кожата. Решаващо за запазването на младостта на кожата е именно съхраняването и удължаването на живота на стволовите клетки. 
PhytoCellTech Malus Domestica представляват клетки, които са изолирани от рядък сорт ябълково дърво -   Uttwiler Spätlauber. Тази ябълка се слави с това, че веднъж откъсната, остава свежа месеци наред. След редица задълбочени изследвания Учени от швейцарска биохимична лаборатория Mibelle Biochemisrty правят революционно откритие - дългият живот на ябълката се крие в нейните необикновено устойчиви на външни въздействия стволови клетки. Те доказват, че употребата на тези ябълкови стволови клетки води до: 
- значително намаляване дълбочината на бръчките за 2 и 4 седмична употреба; 
- защитава стволовите клетки на кожата от увреждащото въздействие на слънцето и околната среда; 
- удължава живота на клетките и подсилва тяхната възпроизвеждаща способност. 
Убедени в уникалните им качества, ние създадохме новата козметична линия за грижа за кожата PIRIN DREAM COMPLEX, която съдържа необходимата им концентрация, в съчетание с богата комбинация от натурални български растителни екстракти, витамини и етерични масла. 
Водени от високите изисквания на нашите клиенти, които търсят козметика с натурален произход, ние произведохме нови продукти, който не съдържат парабени феноксиетанол, минерални масла, оцветители и съставки от животински произход.Ефектът върху кожата е категоричен - млада, сияйна и гладка като кадифе кожа, черпеща сила от живата природа!

Pirin Dream Complex
марки
подреди по