Продукти
Марки [+] виж продукти

Bodi Beauty Антицелулитен крем PDC

  • Марка: BODI Beauty

Действие от природата: Интензивен продукт, предназначен за третиране на целулита в областта на талията, ханша, дупето и бедрата! Уникалното си действие, кремът дължи на Pink Pepperslim™ - мощна активна съставка, която „изгаря“ мазнините, като ускорява циркулацията на кръвта и метаболизма на мастните клетки. Съставката се добива от вид дърво, което расте в Бразилия и на о-в Мадагаскар, известно със сладко-пиперливия аромат на лютивите си червени плодове, които се ползват и като подправка. 

 

Резултат:

Pink Pepperslim™ се бори с упорития целулит в 3 посоки: 

• Намаляване размера на мастните депа като превръща макронатрупванията от мазнини в микронатрупвания и ги подготвя за последващо разграждане. Pink Pepperslim™ ускорява значително метаболизма на клетките, без да причинява разширяване на кръвоносните съдове. 

• Разграждане на мазнините – ускорява разграждането на мазнините до мастни киселини, които лесно се освобождават от организма. Способността на Pink Pepperslim™ да разгражда мазнините е 8 пъти по-голяма в сравнение с кофеина! 

• Ограничава складирането и образуването на мазнини в масните депа, блокира тяхното окрупняване и стимулира микроциркулацията. Като резултат тялото ви изгаря акумулираните мазнини. 

Клинични тестове доказват антицелулитното и отслабващо действие на активната съставка Pink Pepperslim™ - намалява обиколката на бедрата, ханша и талията с до 2,2 см! 

 

Отличителни активни съставки: Мощната формула на антицелулитен крем PIRIN DREAM COMPLEX съдържа още L-карнитин, Кафеин и Коензим А, Капсацин, растителни екстракти от Мурсалски чай, Българска роза, Див кестен и Кафяво водорасло, които изглаждат мастните натрупвания, извайват силуета и стягат фигурата. 

Подходящ за отпусната и "портокалова" кожа. 

 

Начин на нанасяне: Нанасяйте сутрин и вечер с масажни движения, като обърнете специално внимание на най-засегнатите от целулит зони (корем, бедра, ханш, дупе, вътрешната част на коленете). 

 

Обем: 150 мл. вакуум опаковка за оптимално съхранение на активните съставки 

12,90 лв.
loading... Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 12,90 лв.
Моля, изберете: