Продукти
Марки [+] виж продукти

Bodi Beauty Супер активен гел – скраб PD

  • Марка: BODI Beauty

Действие от природата: Скрабът с микрочастици от кайсия, гръцки орех и бадем ефективно почиства порите в дълбочина от излишния кожен себум и мъртвите клетки, които са причина за образуването на комедони. Специалните активни компоненти проникват дълбоко в порите, като така предотвратяват повторното образуване на комедони. 

 

Резултат: При редовната употреба на скраба се подобрява кръвообращението и се изравнява цвета на кожата. Намалява се мастната секреция, отстранява се лъскавината, предотвратяват се възпалителните процеси. 

 

Отличителни активни съставки: Съдържа микрочастици от кайсия, гръцки орех и бадем; растителни екстракти от папая, мурсалски чай, българска роза, дива гулия, слез и салвия, млечна киселина, урея, алантоин, масло от чаено дърво, витамини. Не съдържа сапуни, оцветители, минерални масла, парфюми и парабени. 

 

Препоръчва се употребата му при мазна и смесена кожа на лицето, склонна към възпаление. Подходящ за възрастни и подрастващи над 12 години. 

 

Начин на нанасяне: С нежни масажни кръгови движения нанесете малко от скраба върху влажната кожа, и най-вече в зоните на черните точки, като се избягва областта около очите. След това изплакнете обилно с вода. Да се прилага един или два пъти в седмицата. В случай на възникнало раздразнение прекратете използването му. В случай на попадане на скраб в очите, изплакнете обилно с вода. 

 

Опаковка: Airless флакон 50мл. Гарантира запазване действието на активните компоненти в безвъздушна среда. 

9,90 лв.
loading... Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 9,90 лв.
Моля, изберете: