Продукти
Марки [+] виж продукти

Натурална вода от маточина

  • Марка: Maira Oils

Натурална вода от маточина

Натуралната вода от маточина е природен продукт произведен при добиването на масло от маточина, чрез дестилацията на листата на Melissa officinalis. Истински балсам е за приготвянето на лосиони и кремове за старееща и чувствителна кожа. Tя има свойството да унищожава бактерии, предизвикващи кожни несъвършенства. Има силен антибактериален ефект, като може да се нанася и върху рани. Водата от маточина има множество приложения: от лечението на обриви и акне до ароматерапия и успокояваща вана. Използва се при лечение на херпес, пърхот, гъбички и лишеи. Основното действие на маслото се определя с няколко общи квалификации: седативно, спазмолитично, съдоукрепващо, антисклеротично, антидепресивно, ефективно при вегетативно съдови разстройства. Съдейства за бърза аклиматизация, подмладява кожата. Класифицира се като адаптоген и афродизиак.

Състав: Вода, получена от дестилацията на свежи листа от маточина. Не съдържа консерванти.

Състав по INCI: Aqua, Melissa Officinalis Leaf Oil.

Начин на употреба: Предназначена за козметични цели. 4–5 ml се нанасят върху кожата с напоен памучен тампон. Подходяща за всеки тип кожа.

Съхранение: При температура 5–25°С, в плътно затворена опаковка, далеч от пряка слънчева светлина.

На вниманието на потребителя: Пази от деца! Преди употреба да се направи тест за чувствителност! При наличие на обрив или зачервяване – не използвайте продукта!

Цена: 18 лв / 1000 мл.

18,00 лв.
loading... Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 18,00 лв.
Моля, изберете: