Продукти
Марки [+] виж продукти

Интензивен термо гел за отслабване

  • Марка: COLLAGENA


ИНТЕНЗИВЕН ТЕРМО ГЕЛ ЗА ОТСЛАБВАНЕ

 

Ако искаме да атакуваме директно натрупаните мазнини или т.нар. "проблемни зони", Интензивният термогел за отслабване Cosmetic Line е точният продукт! Благодарение на висококачествените си и бързодействащи съставки, той намалява подкожните мастни натрупвания, изглажда кожата и има антицелулитен ефект. Като същевременно предпазва от отпускане на кожата (увисване). За фин и елегантен силует! Продуктът е бързопопиващ и съдържа висококачествени Гуарана и екстракт от морски водорасли. Действието на термогелът е много интензивно и води до:

 

  •  Изгаряне на мастните натрупвания

  •  Отводняване на тъканите

  •  Оформяне на силуета и намаляване на обиколките

  •  Стягане и изглаждане на кожата

  •  Ускоряване на кожната обмяна

  •  Елиминиране на паласки, бричове, коремче и всички "проблемни зони"

  •  Намаляване на целулита

  •  Даряване на кожата със свежест и еластичност

  •  Подобряване на кръвообращението

 

Интензивният термогел НЕ съдържа, парабени, силикон, минерални масла, синтетични оцветители, петролни деривати

 

Действието на съставките

 

Гуарана. Едно от най-ефикасните средства за отслабване. Но когато се използва за мазане "директно" върху зоните с натрупани мазнини, ефектът е многократно по-добър! Растението ускорява метаболизма на мазнините в тялото заради богатото съдържание на кофеин, теобромин и теофилин. Благодарение на силно изразените си липолитични свойства (разграждане на мастните клетки и предотвратяване образуването на нови такива), Гуараната дава бързи видими резултати за намаляване на обиколките и изглаждане на кожата. Според доста специалисти, продуктите за мазане, които съдържат Гуарана, ще са най-предпочитаните и ефективни продукти за директно елиминиране на мазнините, където си пожелаем!

 

Морски водорасли. Използват се много успешно за регенериране и възстановяване на кожата. Богати са на ценни елементи, които съдействат за изглаждането, регенерирането, подхранването и стягането й. Извеждат излишните течности от тъканите и съдействат интензивно за разграждане на натрупаните под кожата мазнини. Имат силно изразен антицелулитен ефект. Отстраняват неравностите по кожата и я поддържат красива. Имат хидратиращо и антиоксидантно действие. 

 

 

Начин на употреба: Гелът се употребява ежедневно. Нанася се равномерно върху закръглените участъци на тялото с леки масажни движения до пълното му попиване, след което кожата се масажира с леки потупвания. Създава усещане за затопляне.

 

 

 

 

 

33,80 лв.
loading... Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 33,80 лв.
Моля, изберете: