Продукти
Марки [+] виж продукти

Доставка

Доставката се осъществява директно до дома, офиса или посочения от Вас адрес в рамките от един до три работни дни при наличност на стоките, от куриерски услуги на Еконт.

Всички пратки се пускат с опция "преглед". Опцията "тест" не е включена от хигиенична гледна точка - веднъж отворен продукт не подлежи на връщане. След преглед клиентът има право да откаже и върне стоката, дори без причина. В такъв случай, той е длъжен да заплати доставката и в двете посоки.

За поръчки над 100 лв. доставката е безплатна, клиентът заплаща наложения платеж. При поръчки под 100 лв. доставката се заплаща от клиента.

При подадена поръчка ще получите автоматичен и-мейл с потвърждение.

Ако някой от продуктите, които сте поръчали, не е наличен и е възможно доставката да отнеме повече време, ще се свържем с Вас по телефона.

 

Проблеми при изпълнение на ПОРЪЧКАТА и/или ДОСТАВКАТА :

Изпълнението на Вашата поръчка може да бъде възпрепятствано и/или забавено поради някоя от следните причини:

  • една или повече от поръчаните стоки не е/не са в наличност – ще Ви се обадим и предложим решение;
  • потребителят е посочил грешен и/или непълен, и/или несъществуващ адрес за доставка.
  • погрешен телефон за контакт с потребителя
  • форсмажорни обстоятелства

В случай на проблеми с доставката на поръчката от Наша страна, всички допълнителни разходи са за наша сметка. Във всички останали случаи, последващо изпращане на пратката ще бъде за Ваша сметка.

starlette.bg си запазва правото за промяна в сроковете за доставка в предпразнични дни.

 

С прочитането на тези условия и в последствие използването на електрония магазин /STARLETTE.BG/ за покупки, вие като клиент безусловно се съгласявате с тях.

 

Всички наши клиенти се възползват от 15% отстъпка за куриерски услуги.

Цената на доставка ще бъде изчислена автоматично в реално време от системата на Еконт при правене на поръчка.

В случай на грешен адрес, който не е намерен от системата, е възможно да се начисли грешна цена на доставка или никаква, което се коригира след обработване на Вашата поръчка.