Продукти
Марки [+] виж продукти

Clear Skin Tea - чай за чиста кожа

  • Марка: Royal Pinky Tea

 Чай за изчистване и хидратиране на кожата!

 Антибактериален ефект 

 Намалява зачервяването и нежеланите петна по кожата

 Премахва акне и предотвратява повторната му поява

 Мощен антисептик

 Хидратира кожата в дълбочина

 

Представяме Ви Royal Pinky Tea - Clear Skin, никога досега не е била създавана формула за изчистване и хидратиране на кожата изцяло от 100 % натурална билкова програма, още една от иновациите, които RPT Ви предлага.

Проблемите с акне и черни точки по кожата могат да бъдат решени изцяло със средства предоставени ни от природата. Трудно е да се избере подходящо решение за тези проблеми от хилядите кремове и препарати, които освен че са неоправдано скъпи, много често се оказват и по скоро вредни отколкото полезни за Вашата кожа.

Нашият екип реши да разработи специална формула, която в дълбочина да хидратира кожата и в същото време, благодарение на билките - Ракитник, Лавандула, Лайка, Йерба Мате, Метличина, Чистец и Италиански Копър, да бъде най-добрият ви съюзник в борбата с акне и черни точки по кожата.

 

Количество: Всяка опаковка съдържа 150 грама чай.

Метод на приготвяне : Поставете 3 грама чай (половин дозатор) в 250-350 мл. вряла вода. Оставете чая да се запари за 3-5 минути и консумирайте с удоволствие. Можете да подсладите с мед.

Препоръчителен прием: Пийте своят Royal Pinky Tea  2 пъти на ден. Можете да го пиете и като студен чай, докато тренирате, работите или релаксирате вкъщи.

 

 

42,99 лв. 34,99 лв.
loading... Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 34,99 лв.
Моля, изберете:

Подобни продукти

% Ново Slim Tea - чай за отслабване
42,99 лв.
34,99 лв.
% Ново Detox Tea - чай за детокс
42,99 лв.
34,99 лв.
% Ново Burn Baby Burn 1-ва седмица
32,99 лв.
24,99 лв.
% Ново Burn Baby Burn 2-ра седмица
33,99 лв.
27,99 лв.