Продукти
Марки [+] виж продукти

Burn Baby Burn 3-та седмица

  • Марка: Royal Pinky Tea

 Изгаря мазнините в областа на корема и бедрата

 Ускорява метаболизма

 Предотвратява връщането на свалените килограми

 Повишава нивата на енергия в тялото

 Редуцира апетита за сладки храни и напитки

 Изцяло натурална, мощна формула от билки

 

За Burn Baby Burn 3 седмица, сме се погрижили да изпиташ нещо наистина уникално и неповторимо. Към невероятните билки за изгаряне на мазнини добавихме : Бял чай Пай Му Тан

Набран в ранна утрин, този бял чай наистина е един от най-редките и известни видове чай в света. Сребърните връхчета на Пай Му Тан са пълни с антиоксиданти и полифеноли и придават бледозлатист цвят на чая, който е свеж, мек и сладък на вкус.

Бял чай Пай Му Тан познат още като Бял божур или Бял чай, тази първокласна категория чай е най-чистиятнай- малко преработеният и най-лимитираният от всички чайове. Пай Му Тан се обработва по древна китайска традиция от експерти, чиято цел е да селектират само най-бледите сребристозелени мъхести пъпки и прилежащите им два листа от специален сорт чаен храст, наречен Narcissus или Chaicha.

Всепризнато е, че белият чай съдържа повече антиоксиданти и полифеноли от зеления и черния. Ползите за здравето са в основата на увеличеното търсене на този вид чай.

Бял чай с толкова изключително качество никога преди не е бил пакетиран в комбинация с други билки за отслабване. Още една иновация, която Royal Pinky Tea ви предлага.

 

Количество: Всяка опаковка съдържа 100 грама чай.

Метод на приготвяне : Поставете 4 грама чай (половин дозатор с връхче) в 250-350 мл. вряла вода. Оставете чая да се запари за 3-5 минути и консумирайте с удоволствие.

Препоръчителен прием: Пийте своят Royal Pinky Tea 3 пъти на ден. Можете да го пиете и като студен чай, докато тренирате, работите или релаксирате вкъщи.

34,99 лв. 29,99 лв.
loading... Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 29,99 лв.
Моля, изберете:

Подобни продукти

% Ново Slim Tea - чай за отслабване
42,99 лв.
34,99 лв.
% Ново Clear Skin Tea - чай за чиста кожа
42,99 лв.
34,99 лв.
% Ново Detox Tea - чай за детокс
42,99 лв.
34,99 лв.
% Ново Burn Baby Burn 1-ва седмица
32,99 лв.
24,99 лв.