Продукти
Марки [+] виж продукти

Bodi Beauty Антисептичен коректор при акне

  • Марка: BODI Beauty

Действие от природата: Коректорът спомага за успокояване и много бързо заздравяване на възпалената от акне кожа, като лесно и ефективно покрива малки участъци от кожата и маскира малките дефекти - петънца от засъхнали пъпки, пришки, грапавини по кожата. 

 

Резултат: Нанесен върху възпаленото място, съставът на коректорът не само прикрива перфектно, но и действа ефикасно в дълбочина. 

 

Отличителни активни съставки: Богатата комбинация от активни компоненти - маслото от чаено дърво, розов конкрет, алфа-бизабол, ихтиол, салицилова киселина, алантоин са със силно антибактериално и противовъзпалително действие и обезпечават висока ефективност. 

 

Подходящ ли е за мен: Подходящ за ежедневна употреба при наличие на несъвършенства по кожата, независимо от възрастта и пола. 

 

Начин на нанасяне: Почистете лицето с Измиващ гел и/или Акне-тоник от същата серия, за да се отстранят излишните мазнина, прах, замърсявания, мъртви клетки. Нанесете коректорът върху възпалените места. При необходимост може да повторите нанасянето няколко пъти на ден. 

 

Обем: 4г. 

5,90 лв.
loading... Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 5,90 лв.
Моля, изберете: