Продукти
Марки [+] виж продукти

Revuele KERATIN+ Шампоан + Балсам за коса

 • Марка: REVUELE

Шампоан KERATIN+

 • Възстановяващият шампoан е предназначен за грижата на чупливи, скучни, тънки, дехидратирани коси с нацепени връхчета.

 

 • Подсилената формула с биоактивни компоненти на комплекса KERATRIX® (Испания) интензивно подхранва и предпазва, увеличава дебелината на косъма, придавайки им пищност и блясък. На рехабилитация се поддават дори и най-проблемните коси, структурата на които е повредена от химически и природни фактори.

 

 • Микрокапсулите кератин и аргинин в състава на средството внимателно запълват микроскопичните пукнатини на епидермиса, което го укрепва, хидратира и насища с хранителни вещества.
  Благодарение на аминокиселините благотворното въздействие е насочено към епитела на главата, който получавайки необходимото подхранване и овлажняване, дава растеж на здрави фоликули.
  Леката почистваща основа на средство деликатно почиства косата, без да поврежда техния защитен слой и осигурява супер силно възстановяване на структурата на косата.

Обем: 200 мл

 

Балсам KERATIN+

 

 • Балсамът е предназначен за грижата на чупливи, тънки, дехидратирани коси с цъфтящи краища. Възстановителния балсам придава сияен блясък, гладкост, пищност и мекота на сухите увредени коси. Биотинът и Д-Пантенола в състава на балсама допринасят за интензивно подхранване, формират оптимален pH-баланс на кожата на главата и неутрализират действието на твърда водопроводна вода.

 

 • Интензивният комплекс KERATRIX® (Испания) представлява подсилена формула от биоактивни компоненти. Комплексът осигурява оптимално ниво на защита на проблемните области на кожата на главата и косата по цялата дължина, повредени от химически и природни фактори. Аргининът и кератина регенерират структурата на косъма, като предотвратява нацепването на връхчетата, подобряват еластичността и стегнатостта.

 

 • Кондициониращото средство на базата на аргинин, деликатно изглажда косата, без да уврежда повърхностния слой и обгръща всеки косъм в защитна мантия. Балсамът активно укрепва косата с хранителни вещества, увеличава диаметъра – ламиниращ ефект. Има антистатичен ефект, осигурява лесното разресване.

Обем: 200 мл

 

19,90 лв. 11,95 лв.
loading... Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 11,95 лв.
Моля, изберете: