Продукти
Марки [+] виж продукти

BeAdora Избелващ Серум Maxx

  • Марка: BeAdora

BeAdora Bright Pearl Skin Whitening Serum Max е формула, специално създадена за избелване на тена, намаляване на тъмните петна и други пигментни несъвършенства по кожата. Като действа директно върху естествената детоксикация и механизмите на пигментацията на кожата, този продукт ефективно изчиства тъмни петна, просветлява, избелва и изравнява тена на лицето. Максималната концентрация на витамин С, подсилва естествените защитни сили на кожата и предотвратява появяването на нови петна.

Резултат: Серумът не само засилва депигментиращият и избелващ ефект, но едновременно с това доставя на кожата необходимата влага, за да постигне цялостно брилянтно излъчване.

Продуктът бе подложен на дерматологични тестове във френският Institut d’Expertise Clinique (IEC) в продължение на 4 седмици * върху 24 доброволки на възраст от 42 до 65 години, обединяващи всички типове кожа и пигментни петна от различен произход.

  • ПИГМЕНТИТЕ ПЕТНА ИЗБЛЕДНЯВАТ ПО РАЗМЕР, ЦВЯТ И БРОЙ.
  • ВИДИМО ПОДОБРЯВА СИЯНИЕТО НА ЛИЦЕТО.
  • ИЗСЛЕДВАН ЗА ТОЛЕРАНТНОСТ ПОД ДЕРМАТОЛОГИЧЕН КОНТРОЛ
  • 96% ОТ ДОБРОВОЛКИТЕ ОЦЕНЯВАТ ПРОДУКТА КАТО ОТЛИЧЕН ИЗБЕЛВАЩ ПРОДУКТ

Haberlea Rhodopensis или Орфеево цвете и безсмъртниче е ендемит за България. Способно е да оцелее при пълна загуба на вода в продължение на няколко години. Веднъж напоено, то буквално възкръсва. Неговото удивително оцеляване се основава на способността му да защити своите жизнени функции чрез натрупване на ключови молекули по време на живота си. В Skin Whitening Serum Maxx, ние използваме Unilucent HR-14, който представлява концентриран екстракт на Haberlea Rhodopensis,  изключително богат на уникалните растителни молекули, способни да преструктурират съединителната тъкан на кожата, да я предпазят от стреса на околната среда, да изгладят релефа на кожата, да изравнят тена и засилят сиянието на лицето.

Chromabright - една от най-силните съвременни избелващи съставки в козметологията. Тя показва забележителен просветляващ ефект върху кожата, като в същото време, се бори срещу фотостареенето. Прилагането й не предизвиква реакция на дразнене или чувствителност.

Lucemine е първа активна съставка, с която е решен структурната нестабилност на витамин С в човешкия организъм. Доказано е, че Lucemine подтиска образуването на меланин и постига избелващ ефект.

Alpha Arbutin премахва появата на всички видове кожни оцветявания включително мелазма, тъмни петна, хиперпигментация и други.

Никотинамид е активно производно на витамин В3. Доказано е, че локалното му приложение води до намаляване на хиперпигментацията и загубата на вода. Помага също при акне, като придава свеж вид на изморената и суха кожа. Като цяло, никотинамидът подобрява еластичността и повишава нивото на хидратация в кожата.

Серумът съдържа още 3 гликолови екстракта от лимец, дива шипка и японска софора.

Обем: 30 мл

65,00 лв.
loading... Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 65,00 лв.
Моля, изберете: